veiling rhein maas logo 78x78pxVeiling Rhein-Maas houdt jaarlijks een klanten- en aanvoerdersdag. Hoe presenteer je op een onderscheidende manier de prestaties en vooruitzichten van de veiling?

Video’s ondersteunen klanten- en aanvoerdersdag van Veiling Rhein-Maas
Veiling Rhein-Maas in Straelen-Herongen is een bloemen- en plantenveiling in Duitsland en ligt centraal in het op één na grootste tuinbouwgebied van Europa. Aanvoerders, handelaren en klanten uit Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Italië en vele andere landen komen op de veiling bij elkaar.

Tijdens de jaarlijkse klanten- en aanvoerdersdag van Veiling Rhein-Maas geeft directeur Ruud Knorr in aanwezigheid van zo’n 550 klanten en aanvoerders een presentatie met een terugblik op het afgelopen veilingjaar en de vooruitzichten voor de komende periode. Veiling Rhein-Maas vroeg mi68 om de boodschap zo over te brengen, dat dit de profilering van de veiling ondersteunt.

Door gebruik te maken van de audiovisuele en technische ondersteuning van de afmijnzaal, werd de presentatie een unieke ervaring. Tijdens de presentatie werden enkele video’s getoond, waarin verschillende hoofden van afdelingen vraagstellingen oppakten, die uit de resultaten van het vorig jaar gehouden aanvoerdersonderzoek naar voren kwamen. Dit maakte de presentatie een stuk levendiger en interessanter en liet tevens zien welke mogelijkheden de afmijnzaal voor de aanvoerders biedt op het gebied van presentaties van hun producten.