koopgedragOp welke strategische manier ben jij bezig met het beïnvloeden van het koopgedrag van jouw klanten? Menig organisatie ging je al voor.
Ikea is een goed voorbeeld.

nijntjeEconomische zelfstandigheid van vrouwen is belangrijker dan ooit. Hoewel de emancipatie van de vrouw in veel opzichten nog niet voltooid is, zien we anno 2018 wel al steeds meer vrouwen aan de top van het bedrijfsleven.

yoHoe zorg je er als organisatie nou voor dat je meer klanten krijgt? Door het creëeren van fans! Creëer nieuwe fans en zorg ervoor dat daarnaast ook je huidige klanten fans worden. Een fan verschilt fundamenteel van een ‘gewone’ klant.

Kotler - Marketing 4.0Wie is Kotler?
De Amerikaanse professor in internationale marketing Philip Kotler (1931) maakte in de afgelopen decennia internationaal furore met zijn succesvolle marketing lesboeken.

Afbeelding1''Er zijn weinig streken in Nederland waar de inwoners zich zo verbonden voelen met hun grond'', stelt het Limburgs Museum in het kader van de tentoonstelling 'DNA van Limburg'. Hoewel ik me afvraag of bijvoorbeeld Friezen of Hagenezen zich niet net zo goed verbonden voelen met hun grond herken ik me wel in deze uitspraak.

Strategie: voor organisaties die hun eigen toekomst willen bepalen''Welke weg kies je?'' Een vraag die organisaties zichzelf dagelijks zouden moeten stellen. De strategie die je als organisatie kiest is namelijk van wezenlijk belang voor het behalen van de beoogde resultaten. Maar op basis waarvan kies je nou eigenlijk zo'n strategie? In het proces van strategiebepaling zijn een aantal onderdelen van essentieel belang.