5.400
In dit programma draait alles om leiderschap en het tot stand brengen van excellente prestaties. Zit je vol ambitie en wil je betere resultaten boeken? Wil je krachtig leidinggeven vanuit wie je echt bent? Dan is dit programma iets voor jou.

4.900
Strategiesessie (2 sessies à 2 uur) over de positionering en profilering van de organisatie inclusief strategisch paper met aanbevelingen.

5.000
De merkambitie van de organisatie is bepaald. We weten waar we naartoe willen. Maar hoe zet je de strategie om in prestaties? Die slag is cruciaal voor het bouwen van een effectieve organisatie.

3.000
De communicatie van uw organisatie moet ... onderscheidend ... origineel ... en opvallend zijn. Anders wordt de boodschap niet opgemerkt.

2.500
Training om erachter te komen wat je sterke punten zijn en hoe deze optimaal uitgedragen kunnen worden. Zet jezelf in als sterk merk.

150
Wat zijn je sterke punten en wat gaat je minder goed af? Hoe communiceer je? Ben je een zelfstarter? Wat drijft je? Wat zijn voor jou motivatoren en hoe stel jij je op onder druk?

200
Word de beste versie van jezelf! De High Potential Trait Indicator (HPTI) geeft inzicht in iemands persoonskenmerken en in hoeverre deze aansluiten op een bepaalde rol of positie.

200
Het General Intelligence Assessment (GIA) geeft een nauwkeurige voorspelling van de tijd die het iemand kost om grip te krijgen op een nieuwe rol of werkomgeving.

200
De Trait Emotional Intelligence Questionnaire (TEIQue) geeft inzicht in de mate waarin iemand in staat is om emoties te benoemen en te managen. Zowel die van zichzelf, als van anderen.

350
Hoe zorg je dat managers zicht hebben op het (dis)functioneren van hun mensen? Hoe houd je medewerkers gefocust?

400
Presteert jouw team optimaal? Heeft jouw team een positief effect op het bedrijf? Halen jullie alles eruit wat erin zit?

75
Wat zijn je sterke punten en wat gaat je minder goed af? Hoe communiceer je? Wat motiveert je? Waar word je blij van?

500
Vier diners waarin culinair genieten, zakendoen en leiderschap centraal staan! Elke bijeenkomst draait om inspiratie en kennisdeling op het gebied van leiderschap en ondernemerschap.

900
Een goede slogan laat zien waar het bedrijf voor staat. mi68 ontwikkelt slogans voor bedrijven. We hanteren een aantal basisvoorwaarden voor een goede slogan.

900
De naam die je kiest voor jouw bedrijf is bij voorkeur een naam die goed past bij jou, je bedrijf en je activiteiten. mi68 kan een onderscheidende naam bedenken voor jouw bedrijf.